28 грудня 2020 р.




 Педагогічна лабораторія вчителів початкових класів Хустського району зібралася 23 листопада 2020 року на платформі Zооm, щоб обговорити актуальні питання: 
- "Дистанційне навчання в початковій школі. З чого починати?";
-  "Формуємо професійні компетенції: опановуємо Google Meet, Zoom, Skype – онлайн-сервіси для дистанційної взаємодії".

Методист районного методичного кабінету Кемінь О. М. розкрила функціональні можливості та переваги найбільш популярних платформ для онлайн-взаємодії в освітньому процесі (переглянути презентацію).

 Вчителі початкових класів району поділилися своїми напрацюваннями в організації навчального процесу з використанням дистанційних технологій.

В рамках засідання педагоги пройшли онлайн-опитування на платформі Viber. Питання, на яке відповідали педагоги: "Яку онлайн-платформу(платформи) ви використовуєте для організації віддаленого (змішаного) навчання?"

 За результатами опитування переважна більшість педагогів використовує в роботі платформу Viber, друге місце - Zoom, Skipe. На третьому місці за результатами опитування - платформа Google Meet.



Відбулася публічна презентація Перспективного плану розвитку Ізянського ЗЗСО І - ІІІ ступенів Хустської міської ради Закарпатської області  ...